Velkommen til bloggen

Du har nu fundet ind på min blog Hobrokom.dk. Jeg hedder Klaus og er en gæv gut midt i trediverne som har boet i Hobro det meste af mit liv. Jeg skriver denne blog for at skrive om hvad der netop gør Hobro til en by der er værd at bo i på trods af den lille størrelse og hvad der gør at jeg finder det interessant at bo her.

klaus

Udover at skrive om Hobro og hvad der sker her i byen, så vil jeg skrive om mit personlige liv og de interesser jeg har igennem mit arbejde og mit personlige liv. Dette vil inkludere nærmest alt mellem himmel og jord, hvor der vil komme en del anekdoter fra min hverdag og de ting som jeg går op i. Dette er blandt andet mit hus og de ting jeg foretager i og omkring huset, men også en del om sport, hvor jeg som enhver stolt hobrogenser går meget op i fodbold, som jeg selv spiller og selvfølgeligt følger meget med i vores kære hold. Et hold der endeligt et kommet på danmarkskortet efter at have fået overraskende god succes i den bedste danske række efter oprykningen forrige år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *