Min interesse for kultur

Når man bor i Hobro er det ikke fordi at det vælter med kultur og til tider kan det være en god ide at komme lidt væk fra det hele og opleve noget af de kulturelle oplevelser vi har rundt i landet. Jeg har selv en bred interesse for kultur og forsøger flittigt at se en masse. Som jeg tidligere nævnte så er Hobro godt placeret i forhold til dette og det er nemt at tage bilen til nogle af de tætliggende storbyer hvor der er rigelig med kulturelle muligheder. Det bliver især tit til ture til Aarhus hvor jeg kan opleve en masse og der altid er en rivende udvikling.

Min interesse fra kultur stammer fra dengang jeg var ung og har også en del venner der går op i det. En af dem jeg kender der går mest op i det er Ellen, som også skriver en del om hendes syn på kultur på hendes blog www.kulturellen.dk og jeg er ikke bleg for at anbefale Ellens blog til andre kulturinteresserede eller folk der blot ønsker at få et indblik i hendes spændende liv.

Jeg mener selv at kultur er vigtig og føler at vi er beriget med de mange muligheder vi har i Danmark og er især glad for at det hele ikke foregår i hovedstaden, men at vi også har en del tæt på hvor jeg bo, så jeg har gode muligheder for at kunne opleve det uden at skulle rejse langt, hvilket også gør lysten noget nemmere at vedligeholde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *