Hvorfor jeg bor i Hobro

Når folk hører ordet Hobro er der mange der først tænker på bondesamfund langt oppe i landet. Det er til dels også rigtigt og byen er i den grad også en lokal by, hvor folk kender hinanden på kryds og tværs og rygterne hurtigt spredes. Jeg har boet i Hobro det meste af mit liv og er opvokset på egnen. Grunden til at jeg bor i Hobro er at jeg mener det er en virkelig hyggelig by der har en helt perfekt størrelse og placering. Byen ligger lige ud til Mariager Fjords, hvilket giver en helt fantastisk natur og et godt lokalsamfund hvor alle hjælper hinanden. Placeringen mellem Aalborg, Randers og Aarhus gør også at byen giver gode muligheder for at komme til større byer og opleve noget af den kultur og de seværdigheder byerne har at byde på. Samtidig bor det meste af min omgangskreds i byen og det gør det fantastisk nemt at have et socialt samvær, hvor vi tit mødes. Dette kan være spontane møder på den lokale bar eller når vi sammen spiller fodbold. Alt i alt har jeg et fantastisk liv i Hobro og føler at det er en undervurderet by, hvilket jeg håber at kunne ændre lidt på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *