En uge med motion og inspiration

Der har været blæs på kedlerne den sidste uges tid hvor jeg har presset mig selv til det yderste i et nærmest krigerisk motionsprogram. Jeg fik en ide om at jeg skulle tage en uge for fulde smadder med god motion. Det lød som en god ide i starten, hvilket det nok også var. Jeg må dog indrømme at midt i det hele var jeg ved flere gange af gå kold og havde måske ikke de højeste tanker om min beslutning under forløbet. Jeg er dog glad for det nu og det har virkeligt været spændende at presse sig selv til det ypperste. Jeg har især haft fokus på min løbetræning hvor jeg følte at jeg var gået lidt i stå og var nød til at gøre noget for at komme videre. De fleste der løber kender nok til problemet at man egentlig er kommet godt i gang med træningen men når til en mur efter et antal kilometer og så bare ikke kan komme videre. Det var dette fænomen jeg var udsat for og det irriterede mig grænseløst. Efter en uge med fuld fokus og god træning så ser det endeligt ud til at jeg nu er kommet forbi muren og kan tage min normale træning op igen, så projektet har heldigvis båret frugt. Dette er jeg selvfølgeligt glad for og det er altid rart når ens hårde arbejde kan ses med gode resultater.

Mens jeg ikke havde travl med min motion, så har jeg været rundt og kigge på forskellige typer af inspiration til mine næste projekter for hjemmet. Dette har været i forskellige blade, butikker og på internettet, hvor jeg blandt andet faldt over et rigtigt godt indlæg på Catrines blog der gav mig nogle ideer til hvad jeg kan lave om. Jeg elsker at lave ændringer i hjemmet hvis det giver mening, hvilket også betyder at jeg i stedet for at haste ud og lave ændringer, tager mig god tid til at researche og finde frem til hvad der fungerer bedst. Jeg har stadigvæk ikke fundet helt frem til hvad jeg helt præcist skal have lavet og hvornår jeg skal have det gjort, men det er godt at være lidt på forkant og finde frem til det tidligt. Hvis man gør det sådan så har man også længere tid til at reflektere over det hele og finde frem til hvad der præcist passer bedst til en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *